Blogg flytt

Hej raringar!

Nu har jag tagit beslutet att byta bloggplattform. Ville vidga min vyer lite och testa WP´s underbara bloggvärld.

Bloggen kommer att ha ungefär samma inriktning som ni som har läst min gamla på Blogg.se kommer att känna igen. För er nya läsare som jag välkomnar varmt, kommer denna blogg främst att handla om olika tips, såsom rabatter, erbjudanden, prylar, gratis saker, tävlingar mm. Kort och gott det lilla extra som ger livet en guldkant utan att kosta för mycket.

Hoppas att ni kommer att trivas här med mig. Lämna gärna en kommentar då blir jag jätteglad.

Trevlig läsning.

/ Kram L.

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.