Wrapp + Twilfit INTE = Sant!

Måste tyvärr säga att jag blev dåligt bemött på Twilfit i Uppsala då jag försökte köpa ett par strumpor för mitt Wrapp presentkort och kassörskan förklarade lite snorkigt att man inte fick köpa något som kostade under 50 kr. Jag svarade att det inte hade varit något problem i de andra butikerna jag hade varit i men fick till svar att de hade pratat med sitt huvudkontor om det. Jag trodde att Wrapp skulle fungera som presentkort gör i annars, eller har jag fel? Någon annan som har varit med om liknande bemötande? De andra butikerna typ Stadium och Indiska har varit väldigt bemötande och serviceinriktade. / Kram L.

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Wrapp + Twilfit INTE = Sant!

 1. Jessica skriver:

  Hej!

  Först och främst vill jag verkligen be om ursäkt för att din Wrapp-upplevelse inte blev som du hade förväntat dig.

  Vi vill ju självklart att du ska kunna använda ditt Wrapp-presentkort så om du mailar mig på support@wrapp.com (från den mail du har registrerad på Facebook) så fixar jag att du får tillbaka ditt presentkort på Twilfit. Jag hoppas verkligen att det går bättre den här gången och tveka inte på att höra av dig till mig om det skulle uppstå problem igen.

  Trevlig dag!
  Hälsningar,
  Jessica, support på Wrapp.

  • lindaas75 skriver:

   Hej Jessica,
   Tack snälla för er ”sevicemindedness” 🙂 Jag hör av mig via mail. Skriver ett nytt inlägg framöver när jag provat Wrapp på Twilfit igen. Varma hälsningar Linda

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.