Smartson testpilot Lovefilm

Smartson testpilot Lovefilm

Idag kom mina första två filmer från Lovefilm som jag testar gratis i två månader som testpilot för Smartson. Jag blev glatt överraskad över hur snabba de var att skicka ut filmerna. Jag beställde de i förrgår kväll och fick de redan idag. Där fick de många plus. Hyrde Woman in Black och Gremlins. Ska bli kul att se lite nostalgi och lite spänning, en mysig filmkväll:)

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.