Dagens Gratis

Dagens Gratis

Fredagens gratis i brevlådan blev ett paket tamponger från Tampons For Free, usb adaptern som kom bättre sent än aldrig från Fyndiq (som btw har en väldigt bra kundservice) samt en bonuscheck från ICA. Tydligen är min sammanlagda utnyttjade rabatt 398 kr hittills i år. Det lönar sig tydligen att göra lite Extreme Couponing Light ibland.

The free stuff on Friday were a box of tampons from Tampons For Free, a USB adapter from Fyndiq and a bounus voucher from ICA. All and all this years discount from ICA is 398 SEK on account of some Extreme Couponing Light.

Detta inlägg publicerades i Mina tips. Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.