Inventering av skönhetsprodukter

DSC_0707

Läste på Grönt är det nya gratis blogg att hon hade gjort en inventering av sina skönhetsprodukter och blev så inspirerad att jag gjorde en jag med på mitt smink och andra skönhetsprodukter. Nu var jag inte lika duktig med namnlappar men det känns så skönt att få en överblick på allt man har. Det ser ut som en himla massa grejer på bilden men detta är saker som jag har samlat på mig under ett antal år, dock slänger jag alltid gammalt smink och mascaror och liknande med tanke på bakterierisken.

Även jag har en tendens att köpa då det är billigt så att man alltid har det hemma, skulle inte vara så roligt att stå i duschen med fett hår och upptäcka att shampoot är slut. Har dessutom haft turen att vinna en del tävlingar och vara med i en del testpaneler så mycket har jag fått gratis. Sedan får man ju också 5 produkter i månaden i och med Glossybox prenumerationen som endast kostar 139 kr/ per månad inkl. frakt. Så det blir en del där också. Kolla in deras hemsida om ni vill veta mer. Ni känner säkert igen en del produkter på bordet därifrån.

I read on the blog Grönt är det nya gratis that she had done an inventory on her beauty products and I got so inspired that I decided to do the same. It looks like a LOT of products in the pic but I can asure that I have collected these during a couple of years at least, but I am also very carfeul with the use-by-date and I throw out all the old make-up pruducts given the bacterial risk. I have also had the luck to win some of the products and test some of them in different panels.

Det tog lite tid att sortera allt i ordning men det känns väldigt bra efteråt. Är så nöjd med resultatet, var sak på sin plats:

DSC_0709

 

DSC_0710

 

 

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Inventering av skönhetsprodukter

 1. Viola Vamp skriver:

  Ah, det där borde jag verkligen också göra. Tack för tipset! 🙂

  Ha ett riktigt gott nytt år!

  Kram

  • lindaas75 skriver:

   Tack själv. Roligt att göra andra inspirerade:) Gott nytt år på dig med, hoppas att du får en härlig afton. Kram

 2. Sarah skriver:

  Så mkt produkter du har 🙂
  Men najs att få ordning på sina saker 🙂

  Sv: Julgranskulorna hade ja köpt på Claes Ohlsson 🙂

  • lindaas75 skriver:

   Hehe ja, det är nog lite mycket produkter, men det mesta används:) Åh nice får hålla utkik där till nästa jul 🙂 Kram

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.