Extreme Couponing Light

Har tidigare skrivit om ett amerikanskt TV program som heter Extreme Couponing.

Jag tänkte att jag skulle testa det igen och se vad man kan tjäna på kuponger och rabatter i butiken. Hittills, 5 dagar in på det nya året har jag tjänat ihop 15 kr. Inte så mycket än, men kanske kan bli en hyfsad summa i längden. Vad tror ni, är det någon som har testat?

Går förmodligen inte att göra som i USA, då det här oftast är en kupong per hushåll och köp som gäller, men lite skoj att se vad man kan skrapa ihop.

I got inspired by a TV-show called Extreme Couponing, Up to this date, 5 days in to the new year, I have already earned 15 sek. Not much now, but it will be interesting to see huw much one can round up to. What do you think, has anyone tried it?

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Extreme Couponing Light

 1. kattis86 skriver:

  Tror det är ganska svårt att få det att fungera som Extreme couponing, då usa har ett helt annat kupongsystem och konkurrens bland butikerna än i Sverige. Här finns det väl 4-5 st stora butiker om man har tur i sin stad. Men självklart kan man spara på kuponger, gäller bara att få tag i dem. Dem skickar ju inte direkt ut dem i reklamblad. Man måste vara aktiv. Men jag tror säkert man kan spara 1000-2000 kr om året på de. Dessutom får man ju ofta prova nya produkter då det är dem som oftast ges bort.

  Det är ju en kul hobby i alla fall, man får tänka så och göra en sport av det=).

  • lindaas75 skriver:

   Precis min tanke 🙂 Tror heller inte att det någonsin kommer att kunna fungera som i USA. Tycker det verkar lite konstigt att företagen inte stoppar det så utbrett som det verkar ha blivit där nu, och drar en gräns någonstans (som här, max ett köp per hushåll tex), men som sagt en kul hobby är det och det är ju jättefint om man kan spara en slant på köpet :p Kram

 2. adaramagazine skriver:

  det programmet är galet!! 😀 synd att det inte fungerar på samma sätt i Sverige ^^

  http://adaras.se

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.