Extreme Couponing Light

251930_479512455439655_1214532861_nJanuari månad har inte var så bra månad för kupongandet. Kanske dels också för att jag inte har varit så aktiv på den fronten. Jag har i alla fall försökt kolla lite extra i affären efter extrapriser och rabatter och det har resulterat i 68 kr i totala rabatter. Inte så mycket men många bäckar små. Nu är jag desto mer taggad för Februari. Hoppas på fler kuponger och rabatter..Dessutom har jag nu bytt mina 8 favoriter hos Comhem så att jag får TLC och därmed kan få se favoritprogrammet Extreme Couponing, yay!

My Extreme couponing light session this month was not vey successful, 68 sek only. But I hope there will be more coupons next month. I have also access to TLC from next month, which means  I can watch my favourite tv show Extreme Couponing, yay! 

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.