Dagens gratis

Dagens gratis i brevlådan blev Tampons for free utskick för nya kampanjen med Oriptan. dock blev jag lite förvånad över att inte det vanliga VIP utskicket kom. Har ju bestämt för mig att jag svarat på alla utvärderingsfrågor. Någon mer som blivit utan?

Well well, bra att få gratis tamponger i alla fall:)

Fick även ett smakprov av Slanka som jag har glömt bort att jag beställt 🙂

DSC_0008

 

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Dagens gratis

 1. Gratisprinsessan skriver:

  Jag har inte heller fått VIP-paket de senaste två gångerna. Men det har att göra med att de numera inte skickar ut till alla utan de väljer ut en målgrupp. Tråkigt, det var ju kul att få paket! 😉

 2. Jessica skriver:

  Jag fick inte heller något VIP-utskick.. fått de varje månad en längre tid. Så tråkigt att det inte kom nu :/

  • lindaas75 skriver:

   Japp håller med, förstår att de riktar in sig på en viss målgrupp som sagt ovan men det var allt lite roligt att få ett speciellt paket 🙂

 3. Petra skriver:

  Hej! Jag har varit inne på tampons for free, men enligt hemsidan så är det en månadskostnad. Stämmer detta eller har jag missuppfattat det? Har därför inte vågat registrera mig på detta ifall att man binder upp sig på något som kostar pengar..

 4. lindaas75 skriver:

  Hej Petra. Jag förstår din fråga men jag betalar ingenting då jag svarar på ett par utvärderingsfrågor som de skickar på mail varje månad. Om du har en blogg så gå gärna med i deras SheSocial grupp så kan du komma att få VIP utskick om du har tur 🙂
  Du kan läsa mer här:http://www.reddville.se/About.aspx
  Det som kostar pengar tror jag är om man vill beställa mer tamponger i deras shop, men det bör ju framgå tydligt. Har inte kollat upp det då jag nöjer mig med gratis utskicket vilket ju är toppen:)
  Ha det gott. Kram Linda

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.