The 80´s is back!

Ja det är sant, ser 80-tal överallt nu och man blir bara så nostalgisk.

Var hemma hos mina föräldrar och rensade mina gamla leksaker, tänkte att jag skulle göra mig av med lite och samtidigt hjälpa dem att tömma vinden, kanske tjäna en slant också vem vet. Hittade i alla fall mina Barbies och My Little Ponys. Så roligt!

Beslöt mig för att behålla ett par Barbies som ska stå framme på display här hemma. Måste köpa något snyggt glasskåp att ha de i. Nu ligger resten ute på Tradera. Kolla gärna in här och här om ni är nyfikna eller vill vara med och bjuda på dem. Go 80´s!

DSC_0258

DSC_0253

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.