Balkongliv

Äntligen är balkongen redo att avnjutas. Nu fattas det dock bara plattor till golvet men de ska jag inhandla snart. Det är så roligt att se hur den lilla odlingen av tomater, rädisor, potatis, jordgubbar och gurka växer för varje dag. Måste bara åka iväg till Plantagen för att köpa lite mer jord så att man kan odla mer. Tänkte även odla, sallad, ärtor och gräslök. Fantastiskt om man kunde få till en liten grönsakshörna som sprudlar av ätbar grönska. Härligt att kunna få hämta egenodlade tomater och äta som de är eller använda i matlagningen. Hur häftigt vore inte det att kunna få vara självförsörjande på grönsaker? I alla fall sommartid. Funderar på att sätta vitlök också, någon som har provat? Om ni odlar något, vad har ni i er odling?

49494949

DSC_026397979

DSC_0264

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Balkongliv

 1. Tyg och otyg skriver:

  Tack för kommentar hos mig! När det gäller plattor måste jag tipsa om dem jag har på min balkong, har för mig att de heter Pergo. Tillverkade av återvunnen plast. Jag är så himla nöjd med mina, både snygga, underhållsfria och tål att ligga ute över vintern också.

  • lindaas75 skriver:

   Hej och stort tack för tipset. Roligt att man kan kombinera snygga plattor med återvinning samtidigt.
   Skönt att de även är underhållsfria.
   Hoppas jag hittar de skall hålla utkik 🙂

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.