Test Arlas nya mjukglass

Jag fick turen att bli utvald som bloggare för Arlas nya mjukglass via Smartson.

Eftersom jag älskar choklad var det denna smaken jag ville testa direkt.

Jag började med att vispa såsen i en bunke i två minuter. Ställde sedan in den i frysen. Det stod på förpackningen att man skulle ha den i frysen minst 3 1/2 timme. Jag tog nog ut den för tidigt för när jag vispade igen efter frysning så blev den väldigt lös.

Jag provade då att ställa in den över natten och låta den tina lite innan servering och då blev den perfekt.

Kan säkert vara olika från frys till frys.

Jag tycker att den var väldigt god och smakade som mjukglass brukar. Jag är väldigt nyfiken på att testa de andra smakerna jordgubb och vanilj så det kommer jag nog göra snart. Fick en rabatt kupong från Smartson på 5 kr så den ska jag utnyttja. Någon mer som har provat? Vad tyckte ni i så fall?

Mitt betyg: 7 av 10. Det som drar ner betyget är att det var svårt att få till den rätta konsistensen. Annars var smaken god.

DSC_0289

DSC_0295

DSC_0291

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Test Arlas nya mjukglass

  1. Helen Holmberg skriver:

    Ser mumsigt ut!! Tänkte prova vaniljen först, lättare jämföra med köpeglass (typ mcdonalds etc) 🙂 Tråkigt med konsistensen, har vår frys lite överdrivet kall så får se om det blir någon skillnad. Rapport kommer!

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.