Sony Xperia Z

Xperia Z front 40 dry

Bilden är lånad av Sony.

Jag måste bara dela med mig av en händelse som inträffade igår.

Jag satt på en balkong tillsammans med några vänner. Denna balkong hade en glipa mellan räcket och golvet och naturligtvis tappade jag min mobil, en Sony Xperia Z rätt genom glipan. Den föll handlöst minst 10 meter ner och landade med skärmen upp på asfalten nedanför. Jag såg framför mig hur den skulle gå i 1000 bitar men den höll, inte en enda repa, helt otroligt! Att den dessutom är vattentålig gör ju inte saken sämre.

Jag ville bara slå ett slag för denna smått fantastiska telefon. Jag kan nu verkligen varmt rekommendera denna efter detta ”ofrivilliga test”. Tjoho!

Men kom ihåg, detta är inget som ni bör testa själva då denna telefon ej är sagd att vara stötsäker/stöttålig(!)

Om du också har varit med om något liknande med din mobil så berätta gärna i en kommentar nedan 🙂 Kram på er.

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.