Coop smaktestare

Det gäller visst att vara snabb nu när Coop äntligen har släppt tiderna för smaktestningen. Jag testade 1 min över tio idag och varorna var redan slut! Är väl för att många har semester nu kan jag tänka mig. Ska försöka imorgon igen. Är sugen på pannkakor, men det var svårt att välja denna vecka, både choklad och glass är ju också riktigt gott.

Fick du tag på något idag och vad blev det?

2013-07-15_1003

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Coop smaktestare

  1. Jessica skriver:

    Det blev pannkakor för mig!:)

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.