Iittala Outlet

2013-07-21_1315

Igår besökte jag och ett par vänner Iittala Outlet i Örsundsbro. Då jag är ett stort fan och samlare av Iittalas produkter i vanliga fall var detta ett givet besök för mig. Jag hade hört mycket gott om detta ställe innan och jag blev inte besviken. Butiken var full med Iittala produkter och andra märken som Hackman, Fiskars och Arabia till nedsatta priser.

Perfekt också för mig som älskar rabatter och fynd:) Mycket trevlig service också i butiken.

Gick även med i deras kundklubb. Som medlem får man olika erbjudanden och inbjudningar till evenemang som modevisningar och annat spännande. På Iittalas hemsida kan ni läsa mer om just Iittala.

Jag såg bla dessa fina erbjudanden:

DSC_0048-tile

Dagens inköp blev denna sockersöta Mumin skål samt en gullig disktrasa. Skålen är förutom gudomligt söt även diskmaskins- och Micro tålig samt dessutom frysbar. Perfekt om man vill frysa in en skål glass tex.

DSC_0060

Har ni också varit på Iittala Outlet och i så fall vad tyckte ni och vad blev ert bästa fynd?

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.