Inspirations inlägg

Intressant.. Hittade tidningen Fotoskolan som jag har varit sugen på att köpa ett tag för att lära mig lite mer om bildredigering etc. Nu är den äntligen i min ägo. Skall strax slå mig ned i soffan och bläddra lite i den för att se om man kan bli något klokare i denna djungel av fotoredigerings tips som finns. Hoppas att detta kan piffa upp bloggen lite sen. Just nu leker jag mest med bilderna lite som jag tycker själv, ingen struktur alls hihi 🙂

Har ni själva något bra tips på fotoredigering som ni vill dela med er av? Skulle vara jätteroligt att höra.

Hämtade dessutom ut mina lösögonfransar som jag skrivit om i ett tidigare inlägg. De var så fina så de får sparas till något speciellt tillfälle. 🙂

DSC_0067

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.