Egenodlat från balkongen del II och havets läckerheter

När vi var på västkusten under semestern hade vi sådan lyx att vi fick nyfångad makrill av vår snälla granne som är fiskare. Smörstekt makrill, finns det något godare 🙂 Räkor måste man ju också passa på att äta när man är där. Mums säger jag bara.

Väl hemma igen hade min lilla odling på balkongen vuxit till sig lite till och det var dags att skörda lite saftiga jordgubbar, potatis och sallad. Hade jag haft lite mer is i magen och väntat lite till hade jag nog fått fler potatisar men dessa var i alla fall väldigt färska och goda. Även ärtor hade det blivit lite skidor av. Vad äter ni helst för skaldjur? Räkor, ostron eller kanske hummer? Snart är det ju dags för alla kräftskivor också 🙂 Mums!

DSC_0001-tile

 

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.