Lite shopping

Det blev lite shopping idag då det ju är löningshelg för de flesta. 🙂

Passade på att kika in på HouseHold som hade rea. Hittade Ernst fina kollektion där. Fick bli ett par servetter. Blir nog en present 🙂

DSC_0199-vert

Här är lite annat smått och gott som jag också köpte idag. Ansiktsmaskerna fick man 2 för 30 :- på Ica. Tyvärr var personalen på HouseHold mer intresserade av att prata med varandra än att vara trevliga mot kunder vilket drar ner lite på shopping upplevelsen tyvärr.

DSC_0200

Jag kunde sen inte heller motstå denna fina mugg som jag köpte på English Bookshop. Har spanat in den läänge. Ska ha den på jobbet tänkte jag. Time to go regal 😉 Tycker allt att den ser lite kunglig ut 🙂 Visste ni förresten att uttrycket Keep Calm and Carry On ursprungligen kommer från en av tre motivations posters som den brittiska regeringen lät trycka upp 1939 under andra världskriget för att hålla motivationen uppe hos folket om någon av de största engelska städerna skulle attackeras. Dock fick dessa posters aldrig nå allmänheten och glömdes bort för att sedan hittas i en liten bokhandel år 2000. Denna poster blev så populär att bokhandlaren lät trycka upp dessa igen. Läs mer på Wiki.

Vad dricker ni helst kaffe/ te i på jobbet? Har ni någon favorit mugg?

mugg

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.