Vill ha!

Eftersom alla lägger upp nya höstmodet nu i klädväg, så tänkte jag försöka vara lite annorlunda och lista mina 4 ”höst favoriter” från Media Markt. Jag har spanat in några Samsung produkter som jag suktar efter och börjat spara till. Första inköpet blir nog bildskärmen! Vilken är din favorit? 🙂

mcs_product_png-tile

Bilderna är lånade här.

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.