Extreme Couponing Light Augusti

Kupongandet för Augusti har inte varit speciellt mycket. Fast jag visste väl lite på förhand om man jämför med förra året att det skulle vara lite mindre nu under sommaren. 164 kr fick jag i alla fall ut genom att utnyttja olika rabatter och erbjudanden på saker som jag ändå skulle ha. I övrigt vann jag en tävling hos Haribo, samt fick tamponger och en räksallad som jag ju skrev om i ett tidigare inlägg 🙂

Brukar ni utnyttja kuponger och rabatter?

DSC_0166

Lägger upp ett klipp från programmet Extreme Couponing på TLC för lite inspiration till nästa månad.

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Extreme Couponing Light Augusti

 1. J.D skriver:

  Skriv något sött? Okej: SOCKER!
  Jag blir så full i skratt när jag läser din blogg för vi har en del gemensamt. Jag odlar visserligen inte tomater på min balkong för där har jag ställt ett herrans ÄPPLETRÄD! Jadå. Och kuponger och rabatter är väl helt underbart. Känslan av att gå till affären och ha ”snuvat dem” på x-antal kronor. Och se upp i tävlingsträsket säger jag bara! 😀 😀 😀

  • lindaas75 skriver:

   Hallå JD, då var det nog därför jag gillade din blogg så mycket. Two peas in a pot! hihi
   Mums för äpplen. Ska nog ta en liten cykeltur i helgen och kolla om några snälla villa ägare har ställt ut en korg man får plocka ur:)
   hehe, bring it on. Alltid kul att tävla. 🙂

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.