Mobilpengar.se

Då jag inte längre använder min ”gamla” Sony Ericsson Xperia Arc S tänkte jag testa att skicka in den till Mobilpengar.se. Skall bli spännande att se vad man kan få för den. Den är utan repor och fungerar perfekt, har även skickat med en laddare. Hoppas på att få minst 800 kr för den som jag läst mig till att den ska vara värd. Det braiga är att man kan skicka in den fraktfritt med ett svarskuvert som de skickar med.

Hoppas detta fungerar smidigt nu. Skönt att få in lite pengar för något man ändå inte använder:)

Någon som har testat detta och i så fall funkade det bra?DSC_0340

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mobilpengar.se

  1. sv; tack! jag spelar draenei blood death knight på frostmane 🙂

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.