Youtube pairing

Vill slå ett slag för funktionen Youtube/ pair. Så himla smidigt om man vill spela upp Youtube klipp direkt i tv:n tex från sin mobil eller dator. Detta fenomen har jag precis upptäckt, kan vara så att alla andra redan visste om detta 😉

Det var en av mina gulliga IT killar på jobbet som tipsade om detta. Supersmidigt och enkelt om man vill slippa trasslet med att koppla sladdar till tv:n och slippa ha wii kontrollen som remote som jag hade innan 🙂 Själv tycker jag att det är mycket smidigare att söka upp roliga klipp, filmer etc direkt på datorn eller på mobilen istället för i appen, men det är ju en smaksak. Så här enkelt är det att para ihop tv med en annan device:2013-09-28_1526Igår kollade jag på en gammal 80 tals film på Youtube direkt i TV:n. Kunde tom ladda mobilen samtidigt i ett annat rum, som ni ser på bilden så behövde jag verkligen ladda den hihi 😉Screenshot_2013-09-28-00-01-00

Har nyligen upptäckt en annan bra app som man kan ladda ner: Youtube MP3 converter. Perfekt om man saknar någon låt på Spotify som finns på Youtube. Sjukt smidigt detta också.2013-09-28_1515

2013-09-28_1518Jag blir väldigt lätt imponerad av dagens teknik och tycker alltid det är roligt att lära mig nya saker som man kan använda i vardagen. Har ni något mer tips och tricks som ni använder er av vad gäller musik och film eller annan teknik, kommentera gärna 🙂

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Youtube pairing

 1. Izabell skriver:

  Vilket bra tips! 🙂

  Kraam Izabell

 2. Lamar Brazille skriver:

  Hello, after reading this amazing paragraph i am too glad to share my familiarity here with colleagues.

 3. Aurora Burchinal skriver:

  Keep on writing, great job!|

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.