Loppi Blogbag

Åh är så glad, fick i förra veckan ett fint mail om att jag blivit utvald att recensera Loppi blogbagen som jag skrev om här. Längtar så efter den. Ska bli väldigt roligt att få prova innehållet som var riktigt varierat och bra. Ser faktiskt mest fram emot att få se Croodarna, den ska visst vara riktigt bra!

Någon av er som redan har sett den?

Loppi_Croodarna--2

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Loppi Blogbag

 1. Jag fick också äran att få en Loppi bloggbag igen! Ska bli kul! 😀

 2. Malin skriver:

  sv: ja, synd bara att det inte riktigt var min stil i dom senaste paketen jag fick :/ något du är intresserad utav?

  • lindaas75 skriver:

   Va synd. Jag ser verkligen fram emot filmen, ska bli jättekul att få se den 🙂 Tycker det var bra blandning, men har inte så mycket att jämföra med då det är första bagen för min del, men kul ska det bli:) Vad tycker du om detta, bättre än föregående?

 3. Fröken M skriver:

  Vi såg croodarna på bio i våras och den är vansinnigt rolig !!
  Dock skrattade JAG mer än Viggo 😉

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.