Se över dina abonnemang och bli Happy!

Som rubriken lyder så kan det vara värt att se över sina abonnemang lite då och då.

Jag hade helt missat att kolla upp mitt mobilabonnemang och tyckte att jag hade ganska bra koll, men när jag kollade upp fakturorna hos Telia så insåg jag att jag hade suttit och betalat dubbel abonnemangsavgift (!) för Spotify i fem månader. Skäms nästan för att ens skriva detta. Helt sjukt att man inte hade koll på detta tidigare, 500 kr som man hade kunnat gjort något roligare för eller satt in på sparkontot. Tydligen hade jag när jag beställde Telia abonnemanget fått gratis Spotify i ett halvår och sedan missat att säga upp detta, samtidigt betalar jag via Spotify för ett premium konto. Så dumt…

Men känns ändå skönt nu att bli av med Spotifykontot hos Telia. Från och med nu blir det ju 100 kr mindre per månad att betala så det kan ju gå in på sparkontot= Happy!

När jag ändå ringde Telia så passade jag på att kolla vad det är jag utnyttjar på mitt abonnemang och det visade sig att jag lika gärna skulle kunna klara mig på ett som kostar 299 kr/mån istället för 499 kr/mån som jag betalar nu.

Tyvärr har jag ett års bindningstid kvar och det skulle kosta 6400 kr att bryta denna nu så får allt vänta ett år till men känns ändå bra att ha lite mer koll. Så mitt tips till er idag är att se över dina abonnemang, kanske det går att göra något åt priset?

Trevlig söndag önskar jag er kära läsare!

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Se över dina abonnemang och bli Happy!

  1. My skriver:

    Hade det varit dubbelt via samma ställe så hade du kunnat få tillbaka pengarna med lite envishet. Min farmor visade mig sin telia räkning för ett par år sedan, och där såg vi att hon betalde för dubbelt och hade gjort det under väldigt lång tid. Jag ringde många ggr till Telia om detta, och fick tjafsa om att hon väl ändå inte ska betala för mer än ett abonnemang på en och samma sak. Det vore ologiskt… Och till slut fick min farmor tillbaks alla pengar som hon betalt in för mycket, och det blev kring 5000 kr. 🙂

    • Linda skriver:

      Åh va skönt att hon fick tillbaka alla pengar! Bra att vara lite envis ibland:) Ja precis synd att det inte var på samma ställe nu, frågade Telia om pengar tillbaka men de svarade som jag trodde att man fick hålla reda på sådant här själv. Det förstår jag också men känns ändå bra att ha frågat. Spotify tror jag inte heller går med på någon refound tyvärr.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.