Loppi Blogbag!

Loppi

Nu är det äntligen dags igen att anmäla sig till Loppi Blogbag!

Här kan ni göra det.

Håller tummarna så hårt jag bara kan att man ska få chansen att testa detta underbara paket 🙂

Jag ser mest fram emot Sun-kissed Bronzing Minerals. Vad ser ni mest fram emot att testa om ni skulle få chansen?

LoppiBlogbag Vårpepp innehåller följande:

Blackberrie – LSHP Mealbar från Naturdiet. Blackberries är en produkt med lågt innehåll av kolhydrater och högt proteininnehåll, sk LSHP (Low Sugar High Protein).Den är berikad med 1/5 av dagsbehovet av vitaminer och mineraler. Bara 1 g socker per bar. 14 g protein per bar. En bar ger 190 kcal. God smak vit choklad och svarta bär.

Supernature Purely Greens Max är ett kraftfullt och avancerat supermatkomplex som är speciellt sammansatt för nordiska förhållanden. Produkten innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och speciellt utvalda örter. Den ger ett brett spektrum av proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen och enzymer. Den är rik på näring som kan ge ytterligare energi i vardagen, bland annat bidrar jod och järn till normal energiomsättning.

Nya Vitalinea PRO från Danone är ett gott, naturligt proteinrikt mellanmål i portionsförpackning. Den består överst av en naturell yoghurtkvarg som både är mager och mättande, och i botten finns en god frukt- eller bärkompott.

Friggs Te+ Sockerbalans är ett rooiboste berikat med krom. Krom bidrar till att bibehålla kroppens normala blodsockernivåer samt gynnar en normal omsättning av proteiner, fett och kolhydrater. Sockerbalans är ett fylligt te med kryddig smak av chai som kombineras med en djup och söt smak av choklad. Eftersom Sockerbalans är ett rött te är det helt fritt från koffein.

Spännande vårläsning från Harlequin. Boken ”Min så kallade Kärlek” och ”Vårkänslor”. OBS! Innehållet varierar i varje LoppiBlogbag, en bok i varje Blogbag.

Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover. Finmalda mineraler ger en perfekt balans av skimmer och färg till ansikte och kropp. Innehåller en unik kombination av multifärgade mineraler som ramar in och accentuerar ansiktets linjer. Sun-kissed Bronzing minerals ger en frisk solkysst lyster och en vacker sista touch till din make up. Passar alla hudtyper.

STEP BY STEP från Ekorrens Ekologiska Godis. Sura fotavtryck med smak av citron, äpple, hallon, svarta vinbär, ananas, körsbär och apelsin. Ekorrens ekologiska smågodis har smaker och färger från riktiga frukter, växter och bär. Inga konstgjorda färg- och smakämnen eller syntetiska sötnings- och konserveringsmedel. Inga konstigheter – bara 100% naturligt gott!

Anmäl dig till LoppiBlogbag Vårpepp senast den 6 april 2014. LoppiBlogbag är ett frivilligt samarbete mellan Loppi och dig som har en aktiv blogg/öppen Instagram.

Detta inlägg publicerades i Recension och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Loppi Blogbag!

  1. Pingback: Loppi Blogbag Vårpepp! | Lifestyle by Linda

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.