Veho Pebble Smartstick Emergency Charger

pebbleDags igen för ny recension med hela två produkter från gulliga  MobileFun, Veho Pebble Smartstick Emergency Charger och a-Jays One Heavy Bass Impact Earphones.

I detta inlägg kommer jag att recensera Veho Pebble Smartstick Emergency Charger.

Detta är en riktig lifesaver gadget. Hur många gånger har man inte förbannat sig över att man inte har hunnit eller kunnat ladda upp mobilen innan en utekväll, eller om batteriet dör under en längre resa. Då tar man fram denna pebble. Så enkel att använda och så praktisk. Man bara laddar upp den innan och stoppar den i handväskan eller resväskan i väntan på användning.emergency chargerEtt stort plus förutom att den är rosa och söt är att den kommer med en massa olika adaptrar så att den kan passa till olika devices såsom till iPhones, Sony Ericsson och Nokia. Dessutom fick man ett gulligt litet överdrag som skyddar den lilla pebbeln i väskan. Ser ut som en liten mössa hihi 🙂 För under 200 kr kan denna livsräddare bli din. Här kan du hitta fler sköna laddare. Bl.a. trådlösa sådana.charger

Betyg 5 av 5 solar. 🙂

Detta inlägg publicerades i Recension och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.