Alan skrädderi & kemtvätt

Vill bara med detta inlägg tacka Alan skrädderi & kemtvätt i Uppsala.

Jag lämnade in en balklänning där som var alldeles för liten (hade extra tyg med mig).

Trodde aldrig att jag skulle få på mig den igen, min favorit klänning. Ville så gärna ha den på de bröllop som jag är bjuden på i sommar och hade inte riktigt råd att köpa en ny.

Alan fixade detta sjukt snabbt trots att det är balklänningstider, i och med alla vårbaler och studentbaler. Så himla nöjd, syns inte ens att den är utsydd. Gulliga Alan gav mig dessutom rabatt till det redan låga priset, tusen tack. 🙂

Nu kan jag ha denna i många år framöver tack vare Alan. Dessutom otroligt trevlig människa och bra service. Gå dit om ni behöver en toppenskräddare. Hittade tyvärr ingen hemsida men här finns en länk med adress och telefon nummer.

klänning

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.