Balkongen redo men var är sommarvärmen?

Nu är balkongen inredd och redo för häng, men vart tog sommaren vägen? Hoppas att den kommer tillbaka snart. Nu när man har semester vill man ju passa på att njuta av sol och värme. Känns som att all odling står still just nu. Kollade på bilder från förra året och det är stor skillnad på hur mycket det har växt. Nåja har i alla fall hört att det ska bli lite varmare snart så hoppas de har rätt. Tomatplantan har fått blommor men än skymtar inga tomater. Det enda som växer som det knakar är luktärtorna. Så de kan man nog skörda inom snar framtid. Har ni odlat något i år och hur brukar ni inreda er balkong/ uterum?balkong-inredning-uterumluktärtor-balkong-odlingodlingshylla-balkong-orkideer

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Balkongen redo men var är sommarvärmen?

  1. Vad mysigt du gjort 🙂

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.