Olixar Light Cube Portabel Bluetooth Högtalare

Gissa om jag blev glad när jag fick denna coola portabla högtalare från MobileFun!

Har testat den hela helgen nu och jag kan verkligen rekommendera den. För ynka 300 kr får du en bluetooth- högtalare med hög prestanda och hela 5 timmars spelande då den är fullt laddad.  Du parar lätt ihop den med dina mobila enheter som mobilen, plattan, laptopen etc. Dessutom fungerar den även utmärkt med icke blåtands- enheter genom den medföljda 3,5 mm kabeln som passar till de flesta musikenheter.

Det coola med denna är att man även kan anpassa utseendet på den. Det finns 7 olika färger att välja mellan så att man kan anpassa den till musiken eller stämningen man vill åstadkomma.

Det bästa med denna högtalare, förutom den sjukt bra musikkvalitén, är att om det ringer när man lyssnar på musik även kan svara och prata i den. På så sätt missar man ju inga viktiga samtal. 🙂 Dessutom är det grymt bra bas och man känner tom basen i underlaget där den står på tex bordet. Det tycker jag gör att det känns som en mer autentisk pryl.

Hade lite balkonghäng i helgen med trevligt sällskap och ett glas rose´. Högtalaren kom då väl till pass. Man slapp springa in och byta låt stup i kvarten. Hade på hyfsat låg ljudnivå för att förskona mina stackars grannar var i alla fall ingen som klagade. 😉bluetooth speaker

Här kan ni kolla in fler högtalare som passar till tex Sony.

Betyg 5 av 5 solar.

Detta inlägg publicerades i Recension och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.