Arlas ekologiska produkter

Bästa Arla skickade mig hela 200 kr i värdecheckar så att jag kunde få testa deras ekologiska sortiment. Hur gulligt var inte det?! Stort tack, Arla!

Arlas svenska ekologiska produkter produceras enligt KRAV:s regler för ekologisk produktion. Det betyder att de tillverkas så naturligt som det går, till exempel används inte kemiska bekämpningsmedel och handelsgödsel på de ekologiska gårdarna.

Här kan ni läsa mer om vad ekologi är och om deras ekologiska produkter.Arla rabattkuponger värdecheckar ekologiska produkterSka bli jättespännande att få testa en massa nya ekologiska produkter. Har redan hämtat ut varor för ena checken, väntar lite med den andra så att man hinner testa allt innan datumet går ut. Blev faktiskt några vanliga Kesella också som inte var ekologiska då det tyvärr inte fanns på min Ica och man kan ju bara dricka så mycket mjölk när man har ett enmanshushåll. Får bli lite mer Eko produkter för nästa check.Arla ekologisktGillar när min kyl nu ser ut så här. T.o.m. vinet är ekologiskt från Australien. Det var supergott. Avsmakades i helgen på picknick intill Fyrisån. 🙂

Vilken är er ekologiska favorit?Eko Arla Ica

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Arlas ekologiska produkter

  1. Louise skriver:

    Bra vinval

  2. Louise skriver:

    Prova även det röda Malbecvinet från samma producent. Kan även rekommendera det ekologiska vinet Org de Rac.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.