Tandblekning med EaseWhite INSTANT

Har nu testat tandblekning med EaseWhite INSTANT i helgen.

Obs! gammal länk. Besök Lifestyle By Linda för nya inlägg.

EaseWhite INSTANT är extra effektiv för snabbare behandling. Den unika formulan föryngrar ditt leende genom att effektivt ta bort missfärgningar och gör dina tänder vitare efter bara några timmars behandling. Paketet innehåller allt du behöver för ett vackert vitt leende.

Det var mycket enkelt att använda detta kit och jag hade sån tur att jag redan hade tandskenor sedan tidigare tandblekning. Annars får man ju med två skenor i paketet som man kan anpassa till sina egna tänder.

Allt står mycket enkelt förklarat i beskrivningen. Jag testade 40 min till att börja med, vilket är den rekommenderade tiden att börja med. Om man önskar kan man öka denna tid andra och tredje behandlingen. Jag har ännu inte märkt så mycket skillnad men det gör man oftast efter ett par behandlingar till. Så jag ska absolut testa fler behandlingar. Det som är bra med denna är att det går så smidigt och snabbt att bleka hemma. Inget krångel.

 

Rabattkoden vitatander10 ger dig hela 10% på dessa produkter 

 

tandblekning_easewhite

Detta inlägg publicerades i Recension och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.