Drömvinst?

Om ett par dagar reser jag på träningsresa till Grekland. Det ska bli så skönt att få komma bort till lite sol och bad. Då vi åker till Thassos som är en väldigt lugn och fin ö så är det mest att koppla av och träna som gäller. Vi kommer att köra två träningspass per dag med en dags vila så det känns ganska lagom. Mitt mål med resan är förutom sol och bad att hitta den riktiga träningsmotivationen och testa lite nya pass så det ska bli spännande.Thassos

Bilden är lånad här.

Lagom till den stundande Greklands resan skulle det ju inte vara helt fel att vinna lite pengar. Nu brukar jag inte spela lotto så ofta men tycker ändå att Lottoland kan vara värt ett besök. Om man inte är skrockfull av sig så är tydligen Fredagen den 13:e den bästa dagen att spela lotto på då det är mindre folk som spelar då och då har man ju större chans att vinna och utdelningen är större. Fredagen den 13:e är en dag som jag brukar ha tur på så man kanske skulle prova lyckan då? 😉

Under semestern kanske man även vill spela lite kort och regler är ju för det mesta lite jobbiga att komma ihåg men med hjälp av sidan Spelregler kan du hitta de mesta regler för kortspel. Även lite tips på olika tärningsspel som man kan roa sig med. Denna sida ska i alla fall jag bokmärka till resan. 🙂

Plump är ett kortspel som vi gillar att spela i vår familj.

Det gäller att ta så många stick som man har sagt att man ska göra.

På länken ovan kan ni också läsa mer om reglerna för detta kortspel samt få tips om massa annat kul att göra på semestern eller vid regniga höstdagar.

Här finns även tex de officiella reglerna för kubb. Så nu behöver man inte längre fundera på vem som har rätt regler eller hitta på egna.

Vad spelar ni helst för kortspel när ni är på semester?

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.