Mathem- Din matbutik på nätet

Mathem_dagens_dealTänk dig att du ska storhandla och inte har någon bil. Hur krångligt och tungt blir inte det? Jag har nu upptäckt det bekväma med att storhandla på nätet. Det är superskönt att få de tunga kassarna direkt till dörren. Risken finns att man blir lite lat men det struntar jag i. Jag gör en rejäl storhandling på Mathem en gång i månaden. Det brukar räcka ett bra tag. Sedan kan man ju alltid gå till närbutiken om man glömt något eller får slut på något.

Den lilla nackdelen är att man måste handla över 500 kr för att slippa expeditionsavgiften men den summan kommer man lätt upp i om man storhandlar.

Mathem  erbjuder ett stort utbud av allt man kan tänka sig. Jag brukar passa på att handla tunga och otympliga saker. 🙂 Priserna är bra också man får mycket mat för en femhundralapp. Leveransen brukar gå på endast en krona med leveranskortet. Dessutom får man sjukt bra erbjudanden och rabatter.

Jag fick denna gång handla kaffe för endast 1 kr. 🙂 Glöm inte att gilla Mathem på FB här för att få välkomstrabatt, brukar finnas info om detta när man checkar ut i kassan.

Jag kan varmt rekommendera Mathem . Bra leveranstider och trevlig kundservice. Ibland får man också någon extra present i påsarna. Har fått tex havssalt och burktomater. Så skönt att slippa stressen i butiken och bära hem de tunga kassarna. Enda nackdelen som jag ser det är att man inte kan känna och kolla på frukten/ maten innan men jag har aldrig blivit besviken. Alltid fräscha grejer. Gör som jag och näthandla din mat. 🙂

Vart storhandlar du?mathem leverans

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mathem- Din matbutik på nätet

  1. Karins Kök skriver:

    Man FÅR vara lite lat ibland, men själv ser jag det som att man spar tid och energi till viktigare saker 😉
    Jag brukar själv använda mej av ICAs hemkörning ibland och det är ren vardagslyx att slippa trängas med folk efter en lång arbetsdag, köa och sen släpa hem alltihop. Nä, tummen upp för dessa tjänster!!

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.