Låt inte akne stoppa dig

Alla har vi väl någon gång i tonåren fått en finne precis innan något viktigt socialt sammanhang. Innan en fest, dejt eller annat illa valt tillfälle. Som tonåring eller ungdom kan ju finnar vara förödande för ens självkänsla som man kanske ändå inte har så mycket av i den åldern. Jag hade turen att vara lyckligt lottad med bra hy men jag har kompisar som hade det värre. Tänk om man då hade haft de läkemedel som finns idag.

I samarbete med Basiron vill jag gärna vara med och informera om detta receptfria läkemedel för behandling av akne och finns på de flesta apotek. Den har även en mjukgörande effekt och innehåller varken alkohol eller parfym.

Hela 80% av alla unga människor drabbas av akne så du är långt ifrån ensam om detta. Det kan vara värt att veta att akne inte beror på oren hy som många verkar tro utan detta kan drabba vem som helst.

Tonåren kan vara en tuff och känslig period för många och det vore ju skönt att slippa ett av problemen som akne kan vara. Tänk va bra att det nu finns botemedel för detta.

Vad är ert bästa tips mot akne och finnar?

Ni har väl sett denna söta reklam på TV.

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.