Allt ljus på Uppsala

Här kommer lite bilder som jag var ute och tog under vandringen längs Allt ljus på Uppsala, som ni kan läsa lite mer om här. Så fint när hela staden lyses upp på detta vis. Det behövs verkligen denna mörka månad. Har ni gått denna vandring i Uppsala? Vilken är din favorit? Min favorit är nog den gröna laserstrålen. Den påminner mig om Star Wars. 🙂ljus upspala stadsträdgårdenallt ljus på uppsala stadsträdgårdenljus uppsala stora torgetÄven restaurang Lingon hade sin variant: Allt ljus på Lingon. Väldigt fint tycker jag.allt ljus på lingon uppsala gröntallt ljus på lingon uppsalaDen sedvanliga adventsbelysningen har nu också kommit upp och lyser ikapp med resten av stan.ljus uppsala slingor

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.