Drömmer om hus och trädgård

hus_trädgård

Bild lånad här.

Alla ni läsare vet ju redan att jag älskar att odla och pyssla på min balkong.

Det som kanske alla kanske inte vet är att jag lite i hemlighet går och fantiserar om ett eget hus med trädgård någon gång i framtiden. Tänk att få plats med ett växthus där man kan odla allt möjligt och påta runt i trädgårdslandet. Drömmen vore ju en villa mitt i stan men då kostar det ju därefter också. Så jag får nog drömma ett tag till, men vad vore livet utan drömmar? Jag vill i alla fall passa på att i detta inlägg lyfta fram Cremab som med deras miljötänk definitivt skulle vara ett företag som jag skulle vända mig till om jag ville isolera om vinden tex. Om ni har planer på isolering så har de nu dessutom kostnadsfri besiktning av vindar nu. Tänk på att isolering sänker dina driftkostnader också. 🙂

Vad har ni för drömmar?

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.