Mitt första DIY projekt

I helgen passade jag på att köra mitt första DIY projekt, eller do it yourself (gör det själv) som det ju står för. Det används främst inom renovering och fix i hemmet men har nu fått ett uppåt sving i och med alla sociala medier där man kan få mycket tips och inspiration till egna små eller stora projekt.

Då jag är nybörjare på detta så började jag med något enkelt. Jag tyckte att mina gamla knivskaft såg så himla trista ut med sina olika färger huller om buller så jag ville ge de en mer enhetlig färgskala och då blev det guldfärg, eftersom det var den sprayfärgen jag hade hemma. 🙂

Blev riktigt nöjd med resultatet för att vara första gången. Det behöver ju inte bli helt perfekt, snyggt bara om det ser lite slitet ut också. Det man får tänka på när man sprejar är att göra det utomhus, samt ha något skyddande underlag samt att man inte får det på händerna. jag använde gummihandskar. Spreja sen försiktigt så att inte sprayfärgen blåser omkring för mycket.

Så här blev resultatet. Har ni några egna DIY projket?DYI_do_it_yourself_guldspray_pyssel

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.