Ett intimt inlägg..

viktor och vilma menskopp

Då jag blev tillfrågad att testa och recensera ett par produkter av det lite mer intimare slaget hos Viktor & Vilma, blev jag förstås lite nyfiken och tackade ja till att testa dels en menskopp, som jag länge varit nyfiken på då jag har hört så bra saker om den, samt en stimulationsspray, ett helt nytt begrepp för mig. Paketet kom i en diskret brun förpackning. Dessutom är det alltid fraktfritt!

Det var allt lite bökigt och fumligt att få in den på ett bra sätt i början. Då jag klippte av den lilla piggen och använde glidmedel gick det lättare att föra in den ordentligt.

Här  finns en bra instruktionsvideo hur du sätter in koppen.

Här  har du en bra video om hur du tar ut den. menskopp

Jag kan räkna upp många fördelar med denna lilla pryl. Den bästa fördelen är väl att man knappt märker att man har mens, då man inte behöver byta lika ofta som tex tampong eller bindor. Den torkar heller inte ut slemhinnor, den är dessutom ett ekologiskt och ekonomiskt val jämfört med bindor och tamponger eftersom att du använder samma menskopp flera gånger. Man bara sköljer den mellan toabesöken och kokar upp den i en kastrull med vatten mellan mens perioderna, så kan den hålla i flera år. Menskoppen får man tillsammans med en snygg förvaringspåse och en fin burk där man kan förvara den när man inte använder den. Kort sagt, kan jag verkligen rekommendera denna kopp, bra för både dig och miljön samt ekonomin. 🙂

Den andra produkten som jag testade var ju stimulationssprayen.

Jag hade aldrig hört talas om denna förut, men tyckte att det skulle vara spännande att prova. Denna lilla spray ökar blodcirkulationen i området där man sprayar, vilket ska öka den sexuella upphetsningen. Spraya 1-3 gånger på klitoris och slidmynningen, säker för daglig användning. Jag har bara hunnit testa denna en gång men tyckte nog att man märkte resultat, måste prova den lite mer sen vid tillfälle. 🙂

Lite roligt att det kommit så många nya intim produkter även för kvinnor, då ju denna marknad länge varit så mansdominerad. Nu finns det ju både det ena och det andra. 🙂

Hos Viktor & Vilma kan ni hitta leksaker och produkter av olika slag, finns säkert något som passar just dig. Håll utkik längre fram så kan det hända att det dyker upp en tävling för nämnda sida.

Vad använder du helst när du har mens? Bindor, ob eller menskopp?

Har du testat menskopp, om inte är det något du kan tänka dig att prova?

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ett intimt inlägg..

  1. Pingback: Intim tävling- Vinn presentlkort! | Lifestyle by Linda

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.