Dejtingkung – Allt om dejtingsidor online

Det här med nätdejting har ju växt lavinartat den senaste tiden. Jag har själv testat det och känner fler som har hittat sin respektive på nätet, har dessutom varit på två bröllop också där mina vänner har träffat varandra på nätet, så det fungerar uppenbarligen för många. 😉
Dejtingkung kan ni hitta en hel del bra tips och råd vad som kan vara bra att tänka på och även jämföra olika dejtingsidor.  Dejtingkung delar gärna med sig av sina erfarenheter inom dejting och dejtingsidor i Sverige, så är ni sugna på att börja nätdejta eller bara nyfikna på detta fenomen så är sidan väl värt ett besök.

En annan sak som man kanske inte tänker på innan man ska ut på sin första dejt är alla frågor man skulle vilja ställa till den andre, då kan dessa tips på frågor till första dejten kan vara bra att ögna igenom för att få veta mer om sin tilltänkte partner. Tex kanske man vill veta hur länge personen varit singel, om man vill ha barn, eller vilka värderingar man har i livet etc.

Nuförtiden verkar ju folk inte ha tid att mejla fram och tillbaka i flera månader innan man träffas utan många vill träffas ganska snabbt för att se om det klickar och nu finns det ju en uppsjö av olika dejting appar för smartphones. En svensk dejting-app växer i Kina och kallas Tantan den har i skrivandets stund ca 1,5 miljoner användare. Dejtingsidor har alltid varit populärt men nu börjar apparna ta över trenden med stormsteg. Den största dejting appen i Sverige måste väl vara Tinder. Snabbt och smidigt, men man får se upp för bottenskrap och oseriösa typer 😉

Så ut och dejta med er nu, swipa höger, var försiktiga men ha roligt framför allt och vem vet vad man finner!

dejtingkung.se

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips. Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.