Canvas med Uppsalamotiv

uppsala motiv fotoDå jag gillar att fota blev jag lite sugen på att göra något med alla mina foton och sökte därför runt lite på nätet efter bra fototips och stora fototavlor och fastnade för en sida som tillverkar canvas. Har ju sett andra göra superfina tavlor på sina foton och tänkte att det inte borde vara så svårt. Detta var dock lite pyssligare än jag trott då man måste tänka på upplösning och hur ens foton blir på så stora format. Det man bör tänka på när man ska ta foton för just canvas är inställningarna på sin kamera. Bilden bör vara minst 1 MB stor, vilket jag inte visste då jag började utan fick all den hjälp jag behövde från kundtjänsten på Canvasonline.se. Är man duktig kan man ju alltid fixa till fotona lite i tex Photoshop eller andra redigeringsprogram innan man skickar iväg dem för framkallning.

Dessa två bilder som jag valde till mina canvas betyder så otroligt mycket för mig då de båda är riktigt klassiska Uppsalamotiv som ju är min kära hemstad där jag är född och uppvuxen och som alltid kommer att ha en stor plats i mitt hjärta.

Vad skulle ni välja för motiv till era canvas?

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.