Badkar med lejontassar

Alltså nu får jag faktiskt skämmas, jag vet ju att jag har skrivit om Rörassistansen tidigare, men jag glömde faktiskt bort att de fanns så nu kröp man på alla fyra igen och rensade rör och avlopp i badrummet. Så jäkla jobbigt. Hade ju definitivt anlitat någon att göra detta jobb annars. Var ju dessutom sjukt jobbigt att plastbeslagen som håller uppe badkarsfronten gick sönder också. så nu kanske man måste byta antingen beslagen eller hela badkaret. Jag önskar mig fortfarande ett badkar med lejontassar och har spanat in ett här på Bauhaus så det kanske blir ett sådant tillslut. Sen måste man ju byta blandare också så den matchar usch blir dyrt det här känner jag. Hade varit mycket billigare att beställa jobbet haha. Vad har du för typ av badkar/ dusch? Har du samma som när du flyttade in eller har du köpt nytt som kanske matchar mer med inredningen och din personliga smak?

badkar

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.