Inredningstankar…

2016-12-21_1704Går du också i inrednings och renoveringstankar så här inför jul och det nya året?

Jag blir alltid sugen på att göra om lite när nytt år stundar. Det behöver ju inte vara något stort utan det kan ju tex vara ett gammalt fönster som man skrapar bort gammal färg på och ger nytt liv. Tänk att en sådan liten sak kan göra så stor skillnad. Fönstret ni ser nedan på bilden är ett sådant exempel. Det är ett gammalt fönster från våran sommarstuga på västkusten. Jätteroligt att det dessutom bär många minnen med sig.2016-12-21_1700Om man inte har några gamla fönster att renovera kan man ju alltid inreda enligt tycke och smak. Jag älskar tex att inreda min balkong som har blivit mitt favorithäng på sommaren. Jätteroligt att ha ett extra rum att vara i. 2016-12-21_1705På vintern gillar jag också att piffa till den lite. Behövs inte så mycket för att det ska bli lite Ernst känsla. 😉 Vad skulle du helst vilja göra om hemma?2016-12-21_1707Här kan ni förresten hitta försenade julklappar eller presenter till renoveringsälskaren. 🙂

Detta inlägg publicerades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.