Sommar och båtliv

Hunnebostrand. Foto: Lifestyle By Linda.

Tänk vilken lyx att få vara ute en hel dag på havet eller i skärgården med båten. Det är inte alla förunnat. Jag har just tillgång till sådan vardagslyx i och med båten som vi har på västkusten där vi har vår sommarstuga.

I somras var vi ute med båten till lite olika små kobbar runtomkring. Det är en sådan frihetskänsla att kunna åka runt överallt dit man inte kommer till fots.

Visst skulle man dessutom njuta ännu mer om man visste att båten var försäkrad också. Lite tråkigt kanske att prata om försäkringar i sammanhanget, men så himla skönt att ha om det skulle hända något. Om man nu ska försäkra sin båt, så varför inte vända sig till en expert inom området. ALANDIA är erfarna båtspecialister. På deras hemsida kan man förutom att försäkra sin båt, få en hel del bra tips på hur man kan motverka båtstölder och få ut det mesta av vinterförvaringen som man kanske inte tänkt på. Så för oss båtintresserade så är sidan helt klart värt ett besök. I somras blev tex en granne va med sin båt och det är ju så himla trist när sådant händer. Det vill man ju försöka motverka med alla medel, om man kan.

Längtar så till våren och sommaren nu, tycker att denna vinter har varit alldeles för lång..

Har du någon båt? I så fall, vart åker du helt med den? Har du ett favoritställe som du gärna återvänder till?

Detta inlägg publicerades i Mina tips. Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.