De e lysande affärer! ;)

Jag har funderat lite på det här med att skaffa egen bil och kostnaden kring detta. Det kan ju bli rätt så dyr månadskostnad förutom att man kanske måste ta lån eller lägga ut med dyr kontantinsats. Dessutom förlorar ju bilen ungefär sitt halva värde så fort man kör ut med den från bilhandlaren.. Jag har själv ingen bil, men jag har tillgång till bil genom min familj och kompisar som har egen bil. Jag har även ett par kompisar som har kommit på den smarta iden med att leasa bil. Fördelarna med leasing är många. Du får en ny bil utan kontantinsats eller låneskuld, till en fast månadskostnad utan överraskningar. Var tredje år kan du dessutom byta till en ny bil. 🙂 Renault har tex massa snygga bilar. Om jag skulle skaffa egen bil, skulle det nog luta åt en CLIO Sport Tourer Zen, den är sportig, snygg och praktisk. Men man måste nog provköra först för att veta att den passar ens körstil och person. 

Älskar detta klippet med Lilla Jönssonligan! haha 🙂

Vilken är din favoritbil? Skulle du kunna tänka dig att leasa?

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.