Att andas bra luft

Jag älskar detta klipp på den sovande uttern. Det är dock lite taskigt att väcka den när den sover så sött men jag kan ändå inte låta bli att skratta, det ser ju så kul ut. 😉

Att god sömn är viktigt för sin hälsa och även för viktnedgång är väl ganska så allmänt känt vid detta laget och för att kunna sova gott om natten så är det ju även viktigt att luften vi andas också är bra. Jag själv har många gånger tänkt att jag ska skaffa mig en luftrenare, då jag har känningar av förkylningsastma och en del allergier. Astman har dock blivit bättre i och med träningen och viktnedgången men det skulle ju inte skada med skön och ren luft när man sover för att också kunna prestera och må bättre. Detta gäller ju även på gymmet hur nice är det med dålig luft på gymmet med alla svettiga människor. Sjukt viktigt med bra luft och ventilation när man tränar tycker jag.

Hur tänker du kring bra luft?

Detta inlägg publicerades i Inspiration och märktes , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.