Personliga julklappstips

Har ni tänkt på att det just idag är i skrivandes stund endast 75 (!) dagar kvar till julafton!

Har ni börjat handla några julklappar än? Jag brukar planera under hela året och köpa presenter och julklappar när det tex. är rea. Annars gillar jag att göra min julklappshandling på nätet för att slippa alla köer och all stress under julhandeln.

Det roligaste att ge bort tycker jag är personliga julklappar eller upplevelser.

Jag hittade en sida med lite häftiga julklappstips för dina nära och kära eller varför inte till ditt företag. Vem skulle tex inte uppskatta en designad badhandduk eller matchtröja med eget tryck? Här kan ni kolla in lite mer skojiga klappar till både stora som små. 🙂

I år blir det dock lite minimalt med julklappsinköp för min egen del då vi har valt att resa bort i början på nästa år, så det får bli vår julklapp. Denna jul kommer vi nog mest att umgås med nära och kära, äta gott och kanske spela lite kort eller brädspel, fast det blir säkert lite julklappar ändå om jag känner min familj rätt, hihi. 🙂

Nästa helg skall jag förresten på julmarknad, känns lite tidigt kanske men mysigt!

Kanske man kan göra lite fynd där. 🙂

Har ni börjat julhandla än?

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.