Mental träning med odling

Nu så här inför julledigheten så känns ju våren ganska så långt borta, men efter jul och nyår så brukar det ju ändå gå fort. Detta inlägg har väl egentligen inte så mycket med träning att göra, men mer mental träning eller avslappning som jag tycker att min odlingshobby ger.

Varje år i februari typ så börjar det redan klia i fingrarna och jag börjar botanisera i mina fröpåsar och på nätet efter nya fynd. Medans jag surfade runt efter ny inspiration och efter nya fröer hittade jag en härlig sida med allt som jag söker inom odling, nämligen Impecta. De har det mesta som rör fröer och odling. Allt från fröpåsar till tillbehör som vattenkannor, växtbelysning och bevattningssystem som är perfekt att ta till när du ska åka bort på semester. Nu har jag ju bara en liten balkong, men för er med trädgård är det ju jättepraktiskt. 

Min balkong är något jag utnyttjar till fullo på sommaren. Det blir verkligen som ett extra rum där jag odlar allt från potatis i hink, till grönsaker och vackra sommarblommor. Tänk att bara kunna gå ut barfota och plocka in det man vill ha på smörgåsen eller till salladen. Det blir ju dessutom så himla mycket godare när man odlat sina grönsaker själv. Jag har faktiskt skaffat växtbelysning till mitt miniväxthus så nu kan jag faktiskt odla året runt om jag vill det.

Nu när jag skrivit detta inlägg blev jag faktiskt riktigt sugen på att sätta fart och beställa lite mer fröer som jag konstaterat att jag saknar. Det blir nog lite tomater, sallad och gurka. Impecta har även mycket förmånliga priser och billig frakt så det är toppen att shoppa loss där!

Brukar du odla något och i sånt fall vad?

Vad är mental träning och avslappning för dig?

Vill passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips. Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.