Natur och beredskap

Som redan nämnt i ett tidigare inlägg så längtar man, i alla fall jag verkligen ut nu när våren börjar visa sig.

För ett par veckor var jag och min familj på utflykt i närområdet. Jag fick då tillfälle att testa mitt nya stormkök. Det funkar toppen och det är ju så mysigt att äta utomhus.

Samt praktiskt att ha om det blir strömavbrott eller någon annan samhällskris. Jag har noterat att många stormkök och andra beredskaps produkter tagit slut på många ställen. Pga det oroliga världsläget som nu tyvärr råder så det känns skönt att ha ett sådant hemma. Samt plastdunkar för vatten och lite annat.

Apropå naturen, jag jagar inte själv, men jag kan verkligen se tjusningen med tex älg jakt och att sitta där i naturen med sitt jaktlag. Dock skulle jag nog aldrig kunna skjuta ett djur om jag inte var i livsfara men som sagt jag förstår de som jagar och viltkött är ju en lyxvara och kan vara väldigt gott.

Jag skriver detta inlägg tillsammans med PN Jakt, en butik på nätet med jaktkläder och allt du behöver inom jakt. Här köper du jaktutrustning och jakttillbehör som tex en ljuddämpare eller kläder för jakt.

Det finns även andra fina produkter för friluftsliv och beredskap som tex vatten renare och stormkök.

Jag skulle själv gärna shoppa en vatten renare, och lite andra praktiska och snygga tillbehör som kan behövas både på jakt och för camping turen.

Brukar du vara ute i naturen och har du tältat någon gång?

Detta inlägg publicerades i Inspiration, Mina tips och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.