Gör dig snus fri och lev ditt bästa jag

Jag kan bara anta att du som läser min blogg är av den hälsosamma typen som kanske liksom jag varken röker eller snusar, men OM det skulle vara så att du snusar och vill försöka sluta snusa, så vill jag bara tipsa om denna tobaksfria produkt i denna text, som jag skriver ihop med hemsidan jag länkat till. 

Denna tobaksfria produkt Lyft Just Bloom snus är av slimformat vilket gör att påsen ligger bekvämt under läppen utan att missfärga dina tänder. De kommer i olika friska smaker och har endast en liten mängd nikotin.

Jag har en släkting som använde sig av en bit toapapper under läppen då hon slutade snusa men jag tänker att det här verkar vara ett godare alternativ och kanske ger en illusion av en riktig snus.

Har du någon gång provat att sluta snusa eller röka och i så fall får du hemskt gärna dela med dig av dina tips och erfarenheter.

Som synes på bilden dricker jag kaffe det är min last och jag har inga planer på att sluta. Det är ju så gott med en kopp kaffe i solen på balkongen och speciellt nu när våren börjar komma. 🙂

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.