Kanelbullens dag

Kanelbullens dag

Idag firade vi Kanelbullens dag på jobbet med en gratis nybakad kanelbulle och en god kopp kaffe till. Efter jobbet passade jag på att utnyttna mitt WRAPP presentkort på EM möbler där jag köpte en fin kudde för endast 39 kronor (139 kr utan WRAPP).

Today we are celebrating Cinnamon Bun Day, which means almost everyone here vill be eating one of those buns. We had some free buns at work with a nice cup of coffee. After work I took advantage of my gift voucher from the app called WRAPP and bought a nice pillow from the EM furniture store for just 39 SEK (without WRAPP 139 SEK).

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.