Välkommen till alla mina engelsk-talande läsare/ Welcome to all my non-Swedish readers

Jag skulle vilja välkomna alla mina icke-svenska läsare som jag med glädje kan se har ökat. Därför kommer jag i fortsättningen att dela upp mina inlägg i en svensk och en engelsk del så mycket jag kan. Trevlig läsning.

I would like to say a very warm welcome to all my non-Swedish readers which I can gladly see is increasing. Therefore I have decided to divide my posts into one Swedish and one English section as far as my ability goes.

Happy reading.

Detta inlägg publicerades i Mina tips och märktes , . Bokmärk permalänken.

Lämna gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.